Selecteer een pagina
NIEUWBOUW

De keuze voor nieuwbouw is een uitdaging op zich. Gelukkig is geen uitdaging voor ons te groot en grijpen we deze met open armen aan. Omdat wij graag nieuwbouw doen, en u graag in het hele bouwproces willen voorzien, leveren wij diensten van cascobouw tot interieurkeuze. Over alles valt te praten, en het liefst verzorgen wij de meerdere aaneensluitende processen, om de planning en oplevering strak in de hand te houden.

VERBOUWEN

Een woning verbouwen doet u niet elke dag en zeker niet met zomaar iemand. U zoekt een vakman voor de verbouwing van uw huis. De combinatie van ervaring, vakkennis en vakmanschap – met oog voor detail – staan garant voor een degelijke, duurzame woning. Na een inventarisatie van uw woonwensen en uw budget, komen we tot een plan. Strijder-bouw voert dit plan geheel voor u uit.

RESTAURATIE

Als bouwbedrijf presenteren we altijd maatwerk met doordachte oplossingen. U kunt daarbij denken aan het herstellen van daken, metselwerk, fundaties, voegwerk, stukadoorswerk, tegelwerk etc. Bij restauratie gaat het om het herstellen van monumentale panden of onderdelen in de oorspronkelijke stijl. Dit vergt vakmanschap en veel geduld om onze culturele erfgoed goed voor de toekomst te bewaren.

ONDERHOUDSDIENST

Strijder-bouw zorgt voor de nazorg en onderhoudswerkzaamheden van zowel bestaande als nieuwe bouwwerken. Door deze werkwijze zijn wij in staat het nodige onderhoud snel voor u op te pakken. Het onderhoud is afgestemd op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. Dit kunnen we vastleggen in een service-en onderhoudscontract.

SCHADEHERSTEL

Schade aan uw woning of bedrijfspand is vervelend en brengt veel werk met zich mee. Of het nou om inbraakschade, brandschade, waterschade of stormschade gaat. Strijder-bouw kan u bijstaan en werkt, waar nodig, samen met zijn partners of de juiste experts en neemt het gehele hersteltraject uit handen.

VERGUNNINGEN

Wilt u bouwen, verbouwen of renoveren? Dan hebt u meestal een omgevingsvergunning voor bouwen nodig. Als uw bouwplannen veranderen, is het mogelijk dat u (opnieuw) een omgevingsvergunning moet aanvragen. In sommige gevallen hebt u geen omgevingsvergunning nodig. Meer informatie over vergunningvrij verbouwen leest u in de brochure: “Verbouwingen”

SCHILDERWERK

Onze huizen zijn meer dan een dak boven ons hoofd. Al deze ruimten waarin we wonen of werken moeten plezierig overkomen en zorgen voor licht, rust, inspiratie en warmte. De impact van kleur blijkt iedere keer weer als u een interieur, nieuw of gerenoveerd, voor en na de schilderwerken aanschouwt.

STUCWERK

Goed stucwerk geeft ieder pand een uitstraling. Van standaard stucwerk, tot de meest bijzondere toepassingen of afwerkingen. Door ruwe wanden en plafonds van een fraaie afwerklaag te voorzien, met vernieuwende materialen en technieken. Wij vertellen u graag welke technieken en producten de beste en mooiste resultaten opleveren in uw situatie.

HORECA & RETAIL

Strijder-bouw heeft al vele horeca- en winkelgelegenheden mogen inrichten. Door vooraf een goed plan te ontwikkelen, kunnen wij de juiste sfeer neerzetten. Uitgevoerd in de door u gewenste kleuren. Desgewenst leveren wij de gerealiseerde inrichting turn-key op, voorzien van alle door u gewenste sfeerbepalende details

MAATWERK

Neem voor vragen en vrijblijvende offertes contact met ons op!

KOZIJNEN

Neem voor vragen en vrijblijvende offertes contact met ons op!

TRAPPEN

Neem voor vragen en vrijblijvende offertes contact met ons op!

UITBOUW

Neem voor vragen en vrijblijvende offertes contact met ons op!

DAKKAPEL

Neem voor vragen en vrijblijvende offertes contact met ons op!

STAALWERK

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

CONTACT

Strijder Bouw
K.V.K 61823961
BTW NL 205112262B01
IBAN NL30 INGB 667 12 37

Telefoon: (+31) 06 160 160 40
Email: info@strijder-bouw.nl
Email: facturen@strijder-bouw.nl

Tweede Van der Helststraat 77,  1073AM Amsterdam

9 + 2 =